KOMMUNIKATÖR TILL ARBETSMARKNADSKUNSKAP
Handelskammaren Mälardalen är en privat näringslivsorganisation med 700 medlemsföretag i Örebro län och Västmanland. Vi arbetar för att göra vår region bättre för företag genom att röja undan hinder för tillväxt. En viktig satsning är Arbetsmarknadskunskap - ett nytt ämne i skolan för våra elever på högstadiet och gymnasiet. Arbetsmarknadskunskap drivs av näringsliv och skola i ett engagerat samarbete och syftar till att få fler ungdomar att välja utbildningar som leder till jobb. Arbetsgivarna i Örebro län önskar anställa personer med rätt kompetens och ungdomarna vill ha jobb. Vi vill förbättra matchningen!


Välkommen till oss
Vi letar efter dig som vill jobba på en arbetsplats där du får utlopp för ditt driv och engagemang och där du får vara med och inspirera unga människor i Örebro län. Du blir anställd av oss i Handelskammaren, vilket ger dig ett stort kontaktnät med många möjligheter.

Vi föreställer oss att du älskar att ha roligt på jobbet och längtar efter att ta dig an en spännande utmaning. Din roll innebär att du efter intern utbildning genomför inspirerande och energiska lektioner i Arbetsmarknadskunskap för elever på högstadiet och gymnasiet runt om i Örebro län. Du är som person intresserad och gärna redan insatt i kompetensförsörjning- och arbetsmarknadsfrågor och har en naturlig förmåga att få åhörare med dig. Din förmåga att ta till dig komplex information och våga ta för dig i olika sammanhang kommer väl till användning då du kommer att träffa många människor i din roll som kommunikatör; allt från ungdomar, föräldrar, lärare, studie- och yrkesvägledare, journalister, politiker, kommunala tjänstemän och representanter för företag. En viktig drivkraft är viljan att göra skillnad.

Om du nu känner att du är en social och framåt person med en del relevant erfarenhet och en högskoleutbildning i bagaget samt innehar körkort och tillgång till egen bil och om du dessutom är riktigt sugen på att arbeta i ett team där du blir en av fyra kommunikatörer i ett gäng av totalt 18 medarbetare, då föreslår vi att du tittar in på vår hemsida och läser mer om Handelskammaren och om Arbetsmarknadskunskap.

Sök tjänsten
På www.handelskammarenmalardalen.se kan du läsa mer om satsningen och du söker tjänsten via "aktuella tjänster" på www.grimaldiab.se då vi i denna rekrytering samarbetar med Grimaldi Access. Vid frågor, kontakta Märta Grimaldi på 073-684 41 15. Välkommen med din ansökan senast den 30 juli 2017.

 

HANDELSKAMMAREN ÖREBRO
RUDBECKSGATAN 7, BOX 8044, 700 08 ÖREBRO | TEL: 019-689 35 00 INFO@HANDELSKAMMARENMALARDALEN.SE
HANDELSKAMMAREN VÄSTERÅS
VASAGATAN 20A, 722 15 VÄSTERÅS | TEL: 021-498 95 30 INFO@HANDELSKAMMARENMALARDALEN.SE